Isommatkin maalausurakat tehokkaasti

maalauspalvelut Vantaa

Monipuoliset maalaus- ja tasoitustyöt Vantaalla ja muualla pääkaupunkiseudulla

Yhteystiedot

Maalaus Koivunen Oy hoitaa pienet ja isot maalausurakat kaikkialla pääkaupunkiseudulla. Toimimme Nurmijärveltä Klaukkalasta käsin Vantaalla, Espoossa ja Helsingin seudulla. Toimimme sekä uudiskohteissa että remonttia tehtäessä. Yrityksemme työllistää kaksi kokenutta maalaria, ja isommissa urakoissa palkkaamme lisäksi tarvittavan määrän ammattilaisia. 


Suunnittelemme tulevan projektin aina tapauskohtaisesti. Toteutamme myös isommat maalaustyöt ripeästi ja kustannustehokkaasti. Asioidessa kanssamme takaamme aina laadukkaan palvelun, ammattitaitoisen työskentelyn ja luotettavan yhteistyön. Ammattilaistemme työn jäljessä näkyvät laatu ja kokemuksen kartuttama ammattitaito. 

Tältä sivulta voit lukea lisää palveluistamme.

Monipuoliset maalaustyöt kaikenlaisiin tarpeisiin

Toteutamme erilaiset maalausprojektit monipuolisesti kotiisi, loma-asunnollesi tai työpaikalle ja toimistoon. Hoidamme maalaustyöt ja maalausurakoinnit toiveidesi mukaisesti ja aina aikataulusta kiinni pitäen. Osaavilta ammattilaisiltamme onnistuu niin talojen ja rakennusten ulkopintojen maalaus kuin sisällä tehtävien maalaustöidenkin suorittaminen. Teemme myös ruiskumaalauksia esimerkiksi hallien seiniin. Ruiskumaalaus on joskus nopeampi ja kätevämpi tapa maalata jokin pinta – tekniikka riippuu tilanteesta! Otathan meihin yhteyttä, niin voimme yhdessä suunnitella halutun lopputuloksen.

maalausurakka Vantaa

Tasoitustyöt monipuolisesti

Joskus kohteen pinnat vaativat muutakin kuin maalausta. Maalausurakoiden lisäksi hoidamme tarvittaessa tasoitustyöt asiakkaan toiveiden mukaisesti. Huolellinen pohjatyö on viimeistellyn lopputuloksen kannalta olennaista, ja siksi myös tasoitustyöt kannattaa antaa ammattilaisen haltuun. Tasoitustöitä voidaan tehdä sisätiloissa ja sisäseinien tasoitetyöt kivi- ja levypinnoille. Tasoitustyöt toteutetaan ruiskuttamalla tai sitten tavalliseen tapaan käsityönä.

Tutustu rohkeasti monipuoliseen palveluvalikoimaamme ja ota yhteyttä – autamme sinua mielellämme.

maalaus pohjatyöt Vantaa

Pyydä tarjous!

Maalaus Koivunen tekee mielellään tarjouksen maalaustyöstä, joten soita ja kerro meille kohteestasi. Suunnitellaan remonttisi vaihe vaiheelta yhdessä. Yhdessä teemme budjettiarvion, jonka mukaan tilattu työ toteutetaan. Teemme työt aina sovitussa aikataulussa pysyen ja lopputulos on jäljiltämme taatusti siisti ja toivotun mukainen. Palvelemme asiakkaitamme koko pääkaupunkiseudun alueella eli Vantaalla, Espoossa ja Helsingissä.